Tisztelt Érdeklõdõk!

Cégünk tevékenységi köre kiterjed a lakás illetve objektumok védelmi renszereinek megtervezése és kivitelezése. A vedelemek mechanikus és elektronikus formában valósulnak meg. A mechanikus védelmek alá tartoznak a rácsszerkezetek ajtók ablakok mechanikai védelme. A mechanikus védelem lényege az, hogy a betörõt feltartóztassa míg az elektronikus riasztó jelzést ad han-fényjelzõ segítségével valamint felügyeleti központ felé.

Termékeink fõként az elektronikus riasztó renszereket alkotják, a minõségi PARADOX és DSC eszközökbõl álnak.

A rendszerek felépítése a következõkbõl áll:
-riasztó központ
-kód kezelõ (k)
-érzékelõk
-hang-fényjelzõk
Ezek összekötése történhet vezetékkel illetve rádiós egységekkel.
Rendszereinket egy vagy több felhasználó is használhatja több kódszám kezelésére alkatmasak, éjszakai és nappali élesítések (éjszakai üzemként használható pl. bejárati ajtók, garázs stb.)

Árat igény és felmérés után tudunk adni biztosítani!
Vezeték nélküli rendszer:
HOMELINK 75
Az angol Scantronic 4 partíciós teljesen vezeték nélküli riasztórendszere olyan kiegészítõ lehetõségeket biztosít, amelyek többletértéket jelentenek a lakossági felhasználók számára. Ezek közé tartozik a szociális és az aktivitási riasztások figyelése (monitoring), a mobiltelefonnal való közvetlen kommunikáció és a hangüzenetek használata.
A tetszetõs burkolaton belül a rendszer rendelkezik mindazon jellemzõkkel, melyek egy kifinomult vezérlõrendszerhez szükségesek. Ilyen, gyárilag beépített eszközök például a számbillentyûzet, a
beépített sziréna, a magyar nyelvû grafikus kijelzõ, a felhasználóhoz magyarul beszélõ kezelõegység. Ezeket kiegészíti és szintén gyárilag beépített integrált beszédhangos tárcsázó és egy minden fõbb riasztási formátumot támogató modemes kommunikátor, egy közelítéses kártya-leolvasó, beszédfelvételi és visszajátszási lehetõség, felhasználói beszédhangminták és egy távoli behallgatást lehetõvé tevõ mikrofon.
Az elemes táplálású vezeték nélküli eszközök 868MHz-es frekvencián mûködnek, és hatótávolságuk nyílt térben elérheti a maximális 2Km-t. A központok közötti kommunikációt a rendszer 4 percenként ellenõrzi. Ezek közé tartozik egy ajtónyitás érzékelõ/univerzális jeladó, egy passzív infravörös érzékelõ, füstérzékelõ, egy 4 gombos távvezérlõ, pánikriasztó, egygombos függõ jeladó és kimeneti modulok. A panel 32 vezeték nélküli riasztási zónát, 2 vezetékes zónát, 32 vezeték nélküli kimenetet, 2 vezetékes relékimenetet, 16 négygombos távvezérlõt, 16 pánikgombot vagy függõ riasztógombot és 50 felhasználót támogat.
A kiegészítõként használható eszközök között van csatlakoztatható ISDN-kommunikátor, csatlakoztatható TCP/IP, GSM, GPRS kommunikátor.